Tao Hands

Een kanaal voor de licht energie.

TAO HANDS PRACTITIONER

Nieuwsgierig?

Mijn opleiding tot gecertificeerd Tao Hands Practitioner heb ik gevolgd in het Tao Center Nederland in Amersfoort. De leraren daar zijn opgeleid door Dr. and Master Zhi Gang Sha. Hij is een Tao grootmeester, healer, leraar, auteur van vele boeken en oprichter van de Tao Academy in Canada. Er zijn op de wereld 10 Tao Academies, allemaal aangesloten bij het moederinstituut in Canada, waarvan het centrum in Amersfoort er dus eentje is.
Als Tao Hands Practitioner ben ik een kanaal voor de licht energie vanuit de Tao (de Bron) en heb ik mij bekwaamd in het brengen van eenheid in ziel, hart, geest en lichaam. Met Tao Hands kun je licht brengen voor heling en transformatie van ieder aspect van het leven. Het kan gaan om fysieke en/of emotionele uitdagingen, maar ook op het gebied van relaties, werk en financiën. Een zogenaamde Tao Hands blessing kan gegeven worden aan individuele personen en groepen, zowel in persoon als op afstand en zorgt voor eenwording met je ware zelf en jouw doel in het leven. Deze eenwording zorgt voor succes in elk aspect van je leven.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar ervaringen van anderen, vind je hieronder interessante filmpjes.
Ze zijn allemaal wel in het Engels.

Voor mijn blessings, op afstand, duur ongeveer 10 tot 15 minuten per keer, vraag ik een bijdrage van 4 euro per keer.
De helft van de opbrengst van alle blessings die ik geef, gaan naar de volgende twee goede doelen die ik ondersteun.

Over Mij

…meer over mij vind je hier.
Waar kom ik vandaan en waarom doe ik wat ik doe.
klik hier

Tarieven

Het is fijn om van te voren ter weten wat iets kost.
Wat is jouw bijdrage voor 1 van mijn sessies? Dan vind je hier.